Λειτουργία

Δρατηριότητες Μικρού ΣχολείουΓια να διασφαλίσουμε τη καλή λειτουργία του Μικρού μας Σχολείου, όλη μας η ομάδα ακολουθεί απλούς κανόνες συνέπειας και συνεργασίας.

Το πρόγραμμά μας είναι προκαθορισμένο και λειτουργεί καθημερινά ανεξάρτητα από ειδικές αργίες σχολείων (συμβούλια καθηγητών κλπ), εκδρομές και απεργίες. Για τον λόγο αυτό το κόστος είναι μηνιαίο και δεν διαφοροποιείται αν κάποιος μαθητής απουσιάζει για δικούς τους λόγους. Το τελικό ποσό συνδρομής έχει βγει με βάση ομαδικά προγράμματα γι’ αυτό και δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Στις μεγάλες σχολικές αργίες των Χριστουγέννων και του Πάσχα, το Μικρό Σχολείο λειτουργεί όπως άλλοι ιδιωτικοί φορείς και δεν παραμένει κλειστό 15 ημέρες όπως τα σχολεία.

Σε περίπτωση απουσίας στα ατομικά μαθήματα και εδώ το κόστος είναι μηνιαίο, ωστόσο όσο είναι δυνατό, μπορούμε να συζητήσουμε την αναπλήρωση των μαθημάτων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Το ωράριο της καθημερινής μελέτης είναι σταθερό και δεν τροποποιείται. Αν συμπίπτει με κάποια άλλη δραστηριότητα κάποιου μαθητή και χρειάζεται να έρθει πιο αργά ή να φύγει πιο νωρίς, τότε φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που θέλουμε είναι να γνωρίζουμε τα ωράρια των παιδιών από πριν ώστε να μπορούμε να διαμορφώσουμε σωστά το πρόγραμμά τους ανάλογα με την ώρα τους και να είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλή σε περίπτωση απουσίας τους.

Σε κάθε περίπτωση αλλαγής, οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει να μας ειδοποιούν ώστε εμείς με τη σειρά μας να ειδοποιούμε την ομάδα.
Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς για τη συνέπεια και την τήρηση του ωραρίου. Σε περίπτωση καθυστέρησης του γονέα στο τέλος του μαθήματος σαφώς και ο χώρος μας θα φιλοξενήσει το παιδί, ωστόσο είναι σωστό να γνωρίζουμε πως και οι δάσκαλοι έρχονται σε δύσκολη θέση αλλά και τα ίδια τα παιδιά που αντιλαμβάνονται πως έχουν παραμείνει σε μια ομάδα που δεν είναι η δική τους.

Μη ξεχνάτε πως είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να συζητήσουμε τη πρόοδο και το πρόγραμμα του παιδιού σας. Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορούμε να καθορίσουμε μια συνάντηση και συζητήσουμε με άνεση χρόνου από κοντά.

Visit Us On Facebook