Παίζω

Δρατηριότητες Μικρού ΣχολείουΤο Μικρό Σχολείο δεν είναι χώρος φύλαξης, ωστόσο θέλουμε οι μαθητές μας να περνούν ωραία, να μειώνουν το χρόνο μελέτης τους και να έχουν ολοένα και περισσότερο χρόνο για «παιχνίδι». Αν για κάποιους λοιπόν το τρίωρο μελέτης ακούγεται πολύ, τότε υπολογίστε σε αυτόν το χρόνο δημιουργικές δραστηριότητες με στόχο το δέσιμο της ομάδας, την ανάπτυξη συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια, λογισμικό και δραστηριότητες που προάγουν τη γνώση και βοηθούν στην εμπέδωση της ύλης!

Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με πλούσιο υλικό, γωνιά χαλάρωσης, υπολογιστές και φιλόξενη κουζίνα με σνακ. Θέλουμε οι μαθητές μας να κινούνται και να αισθάνονται όπως στο σπίτι τους και γι’ αυτό τους δίνεται η δυνατότητα να τσιμπήσουν κάτι που έχουν ετοιμάσει και που θα μαζέψουν μόνοι τους στην κουζίνα, να δανειστούν από τη βιβλιοθήκη, να χρησιμοποιήσουν σωστά το διαδίκτυο, να παίξουν παιχνίδια με τους ομηλίκους τους και φυσικά να χειριστούν και να αναρτήσουν τα κατορθώματά τους στο blog μας ώστε να τα μοιραστούν με γονείς και φίλους.

Όπως ήδη αναφέραμε, θέλουμε πολύ το Μικρό μας Σχολείο να αποτελέσει έναν χώρο όπου τα παιδιά θα αισθάνονται οικειότητα και οι γονείς ασφάλεια. Το γεγονός ότι κάποιοι επιστρέφουν αργά από τη δουλειά και χρειάζονται κάποιον να τους κρατήσει το παιδί στο σπίτι, μας ενέπνευσε να συνδυάσουμε την οργανωμένη μελέτη με τη σωστή απασχόληση. Έτσι, όταν οι μαθητές μας τελειώνουν νωρίς τα μαθήματά τους ή όταν ακόμα δεν θα έχουν κάτι να προετοιμάσουν για την επόμενη ημέρα (λόγω αργίας, γιορτής, διακοπών), οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά θα περάσουν σωστά το χρόνο τους και οι μαθητές μας ότι δεν θα βαρεθούν λεπτό!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κόστος και τις ώρες των προγραμμάτων.

Visit Us On Facebook