Για φίλους

Δρατηριότητες Μικρού ΣχολείουΑν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να βοηθήσετε το παιδί σας, αν δε γνωρίζετε τι είναι οι μαθησιακές δυσκολίες, αν κάποιος δάσκαλος σας ανησύχησε σχετικά με τη πρόοδο του παιδιού στο σχολείο, μη διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο. Το Μικρό Σχολείο είναι πάντα ανοιχτό σε ερωτήσεις και συναντήσεις γνωριμίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Θεωρούμε την ενημέρωση των γονέων απαραίτητη και το δικαίωμα επιλογής δασκάλου αδιαμφισβήτητο. Για το λόγο αυτό, η πρώτη επίσκεψη στο χώρο μας, δεν έχει κανένα κόστος και δεν αποτελεί καμία δέσμευση για την υποψήφια οικογένεια.

Η ομάδα μας είναι ανοιχτή και για τους φίλους των μαθητών μας! Κάθε παιδί μπορεί να φέρει κάποιον φίλο της επιλογής του σε κάποια δραστηριότητα (εντός ή εκτός ύλης) κατόπιν συνεννόησης. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά μας να δείξουν στους φίλους και συμμαθητές τους πού περνούν σημαντικό μέρος του χρόνου τους και να τους γνωρίσουν τους δασκάλους τους.

Για τους φίλους της δουλειάς μας γενικά, είμαστε ανοιχτοί για ομιλίες ενημέρωσης, workshops και παρουσιάσεις σχετικού ενδιαφέροντος. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε ενημερωτικές ημερίδες (κυρίως για γονείς και δασκάλους) από ειδικούς επιστήμονες και παιδαγωγούς.
Αν είστε μέλος σχολείου, συμβουλίου γονέων και κηδεμόνων, αθλητικού οργανισμό, φροντιστήριο ξένων γλωσσών κλπ και θέλετε να συνδιοργανώσουμε κάτι σχετικό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Δείτε το πρόγραμμα δράσεών μας εδώ

Δείτε τις εξορμήσεις των παιδιών μας όπως τις ανέβασαν στο blog μας.

Visit Us On Facebook