Φανή Βαγγελάτου

faniΗ Φανή πήρε το πρώτο της πτυχίο από το τμήμα λογοθεραπείας των Ιωαννίνων, στο οποίο ξεκίνησε τις σπουδές το 2000. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει αποκτήσει έναν μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή και Ένταξη ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, έχει παρακολουθήσει ενός έτους εξειδίκευση στη Β’ Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα εξειδίκευσης στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και τα τελευταία δυο χρόνια εκπαιδεύεται και εποπτεύεται στην επιστήμη της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες μεθόδους διάγνωσης και παρέμβασης και παρακολουθεί στενά τα νεότερα της επιστήμης των παιδαγωγικών και της ειδικής αγωγής, συμμετέχοντας σε συνέδρια στην Ελλάδα και στον κόσμο. Η ίδια έχει δύο ανακοινώσεις εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια (Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδοψυχιατρικής).

Το Μικρό Σχολείο αποτελεί τη δεύτερη επαγγελματική δημιουργία της Φανής μετά τον Πλανήτη. Αφού παρατήρησε την ανάγκη των παιδιών για εξειδικευμένη βοήθεια στη σχολική ύλη, σε συνδυασμό με το δύσκολο εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά και κάποιες εγγενείς μαθησιακές δυσκολίες, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο μόνο για τα παιδιά σχολικής ηλικίας και μόνο με εξειδικευμένους δασκάλους ανά αντικείμενο, που όμως έχουν γνώσεις πολύ-αισθητηριακής μάθησης και ειδικής αγωγής.

Τη Φανή θα τη βρείτε μόνο με ραντεβού, καθώς ή ίδια εποπτεύει τα προγράμματα του Μικρού Σχολείου, αλλά περνάει και πολλές ώρες στον Πλανήτη, στα μικρά της παιδιά. Αν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με λογοθεραπεία, εργοθεραπεία ή πρώιμη παρέμβαση και όχι για μαθησιακές δυσκολίες ή οργάνωση μελέτης, ο Πλανήτης είναι το κατάλληλο μέρος να επισκεφτείτε.

Visit Us On Facebook