Μαριαλένα

marialenaΗ Μαριαλένα θα σας υποδεχτεί στο Μικρό Σχολείο, καθώς είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα των παιδιών, για όλο το εκπαιδευτικό υλικό και την καλή λειτουργία του χώρου. Μαζί με τη Φανή πραγματοποιούν τις αξιολογήσεις και κάνουν τις προτάσεις παρέμβασης για κάθε καινούργιο μαθητή.

Η Μαριαλένα είναι πτυχιούχος φιλόλογος του τμήματος ΦΠΨ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών από το 2005. Το 2009 έκανε το πρώτο της μεταπτυχιακό στην Ηθική Φιλοσοφία και την επόμενη χρονιά παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ’ όπου απέκτησε και πιστοποιημένη γνώση του κώδικα γραφής Braille. Το 2012, κι ενώ την είχε κερδίσει ήδη η ειδική αγωγή, ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τορίνο, απ’ όπου και αποφοίτησε ένα χρόνο μετά με τον τίτλο της εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Η συνεργασία της Φανής με τη Μαριαλένα ξεκίνησε από τον Πλανήτη τον Σεπτέμβρη του 2013. Από τότε, η καλή συνεννόηση, το κοινό όραμα για την ένταξη των παιδιών με δυσκολίες και η φιλία που πλέον τις συνδέει, έχει δέσει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ηγείται και συντονίζει ο,τι συμβαίνει στο Μικρό Σχολείο.

Visit Us On Facebook